Star Wars univerzum

Star Wars univerzum
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 - Erdők -

Go down 
SzerzőÜzenet
Darth Vader
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Mestere : Darth Sidius
Registration date : 2008. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: - Erdők -   Hétf. Dec. 15, 2008 6:09 pm

A Yavin-4 felszínét teljesen elborítják az erdők.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swuniverzum.hungarianforum.com/forum.htm
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Szer. Feb. 04, 2009 10:04 pm

Egy nap az erdőben tartózkodtam, a lázadó bázistól már elég messze kerülve. Szokásom volt ez, így edzettem magamat, valamint felderítés szempontjából sem volt utolsó. Csakhogy az erdőben veszélyes lények is tanyáznak, ezért állandóan lesben álltam, a fákon ugráltam. Köpenyemet nem vittem magammal, tunikámon volt egy csuklya, amit a fejemre helyeztem, eltakarva ezzel arcom felét.
~ Hm... Talán egy kissé már messzire kerültem. Ideje lesz visszaindulni, még a végén aggódnak majd a többiek.~ gondoltam, ezt követően egy félmosoly jelent meg arcomon. Megfordultam, s az eddigi irány ellenkezőjébe indultam el. Hallottam valami állati eredetű hangot, és azonnal az egyik fa törzséhez tapadtam.
~ Ez meg mi volt? Remélem nem valami gyilkos dög.~ mondtam magamban, aztán alaposan körültekintettem a talajon, a fákon, a levegőben. Úgy tűnt minden a legnagyobb rendben volt, ha még vadállat közelébe is kerültem, az már talált másik prédát magának.
- Na nyomás tovább...- suttogtam, s fáról fára haladtam a sűrű rengetegben. Hirtelen az Erő segítségével ismerős jelenlétét észleltem meg pár száz méteres körzeten belül, ez pedig egyre csak erősödött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jaden Dreadnar

avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2009. Jan. 26.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Szer. Feb. 04, 2009 10:27 pm

Éppen az erdőben sétáltam, mert a tábornok kiküldött felderítésre ennek persze én nem örültem, mert inkább néztem volna tovább a TV műsorokat a lebegő plazmámon. Egyszer csak nagy sétálásom közben hallottam valami zajt, ami a fa magasságból jött. Gyorsan elbújtam egy fa mögé.
~Mi lehetett ez a hang? Talán valami vadállat vagy talán egy sith.~ gondoltam, majd egy ismerős ember jelenlétét éreztem meg.
És elkezdtem futni arra ahonnan a hang jött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Szer. Feb. 04, 2009 11:07 pm

Egyre jobban közelítettem az illető felé, s ekkor már rájöttem, ki is lehet az illető.
~ Ez Jaden.~ jelentettem ki gondolatban, hiszen már sokszor találkoztunk, ezért nem kell sok idő, hogy felismerjem a kisugárzását. Újabb hangokat hallottam a fák közül. Mivel nagyon sűrű itt a növényzet, így nem sokat hallottam a dologból, de tudtam, ez most közelebb volt, mint az előző. Valamint ez fura zajt hallatott maga után. Mintha ágak reccsentek volna valahonnan.
~ Na ez már kezd túlságosan is idegesíteni.~ mondtam magamban, eztán újra egy fához lapultam. Sajnos nagyon rossz előérzetem támadt, ami nem akart elmúlni még most sem, pedig ez biztonságos hely volt a madarak, talajon élő ragadozók elől. Így hát kénytelen voltam rájönni, ez valami teljesen más. Csápok apró mozzanatát véltem felfedezni tőlem nem messze. Lassan a fénykardomért nyúltam, és elő is vettem, majd kinyitottam. Halk rovar szerű sikítást hallottam, mikor gyorsan kipattantam a fedezékből. Szemben találtam magamat ellenségemmel.
- Szóval te követtél... Mennyire gyűlölöm a fajtádat.- mondtam, és ráfanyarodtam a lényre. Ő egy lila ugráló pók volt, majdnem talán megvolt akkora, mint én magam. Első két lábát fenyegetően emelte felém, valószínűleg támadni akart.


- Nem kóstoltál még Szürke Jedit mi?? Egy ideig még nem is fogsz, azt garantálhatom!- kiáltottam rá, utána fölpattantam, s egy ágra ütöttem a cián színű fénykardommal, amitől az lesett, egyenesen a bestiára. Jobbnak láttam odébb állni, menekülőre vettem a figurát Jaden felé. A pók viszont kimászott a csapdából, azonnal utánam is eredt.
- Kopj már le!- szóltam neki hátra, kissé idegesen. Nem voltam olyan gyors, amilyen ő, s már ugrott is felém. Fordulatból a hátam mögé csaptam egyet, sikerült levágnom egy lábát, ám ő a testével a földre lökött. A talajon odébb gurultam, felálltam, de a fénykardom nem volt meg.
- Franc! Hová tűnt?- álltam tanácstalanul, csakhogy a pók ismét előttem termett. Felém vetődött, én oldalra bukfenceztem. Hirtelen észrevettem a fénykardomat, majd magam felé húztam. Látván, támadása nem sikerült, a szörny újból az én irányomba rugaszkodott. Az utolsó pillanatban, viszont már markomban volt nemes fegyverem, amivel egy hárító vágást indítottam a bestia felé, felhasítva azzal torát. Következőleg agyonszúrtam.
- Ennyit rólad...
Hátratekintettem, ahol ott állt Jaden.
- Helló Jaden! Örülök ittlétednek. Amint látod, akadtak... hogy is mondjam? Technikai problémák a visszatérésemmel. Remélhetőleg csak ez. Bár ahol egy van, ott több is lehet, úgyhogy inkább húzzuk el a csíkot innen.- javasoltam Szürke Jedi barátomnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vector Radnar

avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2009. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Csüt. Feb. 05, 2009 4:53 pm

A talajon sétálva megpillantottam, egy hatalmas csontvázat ami éppen az erdő legmagasabb
fájáról lógott, de nem törődtem vele és tovább sétáltam, persze figyelve a környezetemre.
-Ez az erdő nem valami napfényes..utálom az ilyen helyeket, de amit muszály megtenni, azt muszály...-Mondtam
halkan, de csak magamnak, mivel az erdőlakók nem éppen kedvelték a szürkejedik jelenlétét, de inkább a véremre
szomjaztak. Majd egy ismerős dolgot éreztem tőlem északra és próbáltam a nyomába eredni.
~Túl ismerős, hogy nem tudnám kik azok...-Gondoltam magamban, majd sietős léptekkel tovább
futottam a két idegen felé.
Odaértem, lassítottam a tempóbon.
-Üdvözöllek barátaim, ilyen szép helyet csak nekünk találtak ki...-Köszöntem a többieknek.
Majd vártam hogyan tovább...


//A sorrend a következő: Adam Korr, Vector Radnar, Adila Kenpachi, Jaden Dreadner ( Közös döntés alapján )//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adila Kenpachi
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 15
Mestere : Manar Endo Jedi Lovag
Registration date : 2009. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Csüt. Feb. 05, 2009 9:12 pm

Egy kis bestiával szórakoztam pontosabban az Erőn keresztül megkedveltettem magamat vele. Ez egy fajta Erőidomítás. Próbáltam különböző trükkökre is tanítani az állatot, aminek ugyan kevés az Intelligenciája, de elég jól megértette és tette, amit mondtam. Hirtelen egy másik irányba nézett az erdő belseje felé. Éreztem én is a mozgolódást és ráadásul éreztem, hogy ez nem lehet állati, ezt Erőhasználó vagy Erőhasználók teszik. Felhúztam az Arcomra a maszkot és rohantam afelé. A nagy állat aggódó üvöltését hallottam és már a fákon ugráltam, hogy más ragadozó állatot ne vigyek a szürke Jedi gyülekező helyére. Megálltam az egyik ágon és figyelmet mi történik. Egy otromba lény fenyegeti. Leugrottam a fáról az emberek és az állat közé.
- Sziasztok, fiúk! Gondoltam beugrom. – hátráltam a többiekhez és felkészültem lélekben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neoirasai.forumotion.com/The-first-blog-b1-0.htm
Jaden Dreadnar

avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2009. Jan. 26.

TémanyitásTárgy: Jaden Dreadnar   Pént. Feb. 06, 2009 5:09 pm

- Szia! Az én nevem Jaden Dreadnar. – mutatkoztam be barátságosan.
~ Azt lány nem ismerem, de az öltözete alapján kb jedi lehet. - gondoltam, majd hátradőlt egy fának.
- Jó látni az ismerős arcokat és egy új arcot is. – mondtam boldogan.
- Azt hiszem ez egy jó hej a beszélgetésre. - mondtam a többieknek.
1 óra múlva elkezdtem egy kicsit nyújtózkodni és megkérdeztem a többieket:
- Mit szóltok egy kis edzéshez?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Pént. Feb. 06, 2009 7:06 pm

Nem, sokkal később megérkezett Vector is, nyilván megérezte ittlétünket.
- Üdv Vector! Örülök, hogy itt vagy.- jelentettem ki, majd mosolyogva bólintottam a Szürke Jedi társamra. Hirtelen új aura tűnt fel nem messze tőlünk.
~ Hm... Nyilván egy erőhasználó lesz. Biztos nem vettem észre ez miatt a hülye pók miatt, s a többiekre is koncentráltam. De vajon biztosan velünk van? Hamarosan kiderül.~ gondoltam magamban. Azért a fénykardomat még nem kapcsaoltam ki, sosem lehet tudni kivel van dolgunk. Arcomat majdem teljesen fedte a csuklya, idegenek előtt nem szeretem rögtön felfedni magamat.
- Valaki közeledik...- mondtam a barátaimnak. Ezt követően egy nő termett az egyik fa ágán, s onnan szólított meg minket. Azonnal felfedeztem, a Világos Oldalon van. Felfedtem fejemet, megigazítottam a tunikámon a leeresztett fejfedőt. Fénykardomat kinyomtam, majd nyugalmi állapotba helyeztem az övemen.
- Üdvözletem hölgyem. Megtudhatnám mit keres itt egy Jedi? Na és mi a kegyed neve? Elnézést csak túlságosan is elővigyázatos vagyok néha.- tettem fel a kérdéseket, és kértem bocsánatot is egyben. Addig nem mutatkoztam be jómagam sem. Bár egy Jediben jól meg lehet bízni, ezeket jobb az elején tisztázni. Jaden mondatára eléggé nagyra nyílt a szemem.
- Ugye ezt most csak poénnak szántad Jaden? Ez a hely a legeslegalkalmatlanabb jó kis társalgásokra. Akármelyik pillanatban előugorhat egy szörny a bokorból. Lila ugráló pókok, vagy éppen piranha rovarok, kristály kígyók... Valahogy egyikkel sincs kedvem találkozni. Most semmiképp.- mondtam, és visszahelyeztem fejemre a csuklyát.
- A saját részemról indulok a bázisra. Ha gondoljátok gyertek. Útközben esetleg... beszélgethetünk.- szögeztem ki, de előtte Jadenhez ballagtam.
- Legközelebb légy egy kicsit óvatosabb. Nem biztos, hogy mindig egy Jedi jön majd elénk.- súgtam neki, megveregetve a vállát. A mondatomat csupán ő hallotta. Aztán felugrottam az előttem lévő fára. Vectorra tekintettem, eztán intettem neki a fejemmel, jelezve, jöjjön.
- Nyugodtan tartson velünk hölgyem.- közöltem a Jedivel, s elindultam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vector Radnar

avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2009. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Pént. Feb. 06, 2009 7:25 pm

Viszonylag sikáig beszélgettünk, majd megjelent egy nő is, aki jedi volt, ugyanúgy mint mi.
Bemutatkoztam neki és a többiek is.
-Jó lenne indulni mert már sok idő telt el, a találkozásunk óta...-Mondtam a többieknek és
az ég felé néztem, miközben a fák lombjait egy hideg szellő fújta meg.
~Ismét együtt fogunk lenni, ahogy régen..már nagyon vártam ezt a pillanatot...-Gondoltam
magamban, majd elindultunk mindannyian az erdőből. Ugráltunk az ágakon, mint aki ráér, de tudtuk, hogy ezer
veszély leselkedik ránk, főleg, hogy együtt vagyunk, de ez inkább adott biztonsági érzetet mint félelmet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adila Kenpachi
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 15
Mestere : Manar Endo Jedi Lovag
Registration date : 2009. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Szomb. Feb. 07, 2009 11:47 am

~ Furcsállom, hogy csak így kijönnek. Náluk ilyen a felderítés, vagy az őrjáratozás? Most egyelőre a gyengébb akaratú lények befolyásolása a feladatom, amit a mester adott ki. Végül is miért nem mehetnék velük? Legalább van egy kis változás az életemben. Habár az Erő kiismerése is elég izgalmas. ~ Gondoltam magamban miközben leszálltunk a földre. Közel lehettünk. Valamilyen érzés elfogott és megálltam, a többiek néztek rám, mint f*sz a lakodalomban. Hirtelen még valami ismerőset éreztem. Jött az a kis bestia, amivel épp játszottam. Viszont nem számítottam arra, hogy a szürke Jediket körülvették a Cannonok köztük az egyik felémjött és megérintette orrával a kezemet. Mindenki felriadt és előhúzták a kardjukat.
- Nyugodjatok meg nincs semmi baj. – a kis Cannonhoz fordultam és az Erő használatával befolyásoltam a tudatát. – {Mi van picur? Nincs semmi baj, nem ellenségek, csupán idegenek voltak. Kérlek, vidd el innen a barátaidat. Azok a lényeg nem fognak bántani titeket, ha nem bántjátok őket és engemet sem.} ^^ – a kis Cannon elmosolyodott, ahogyan én is és a felkészült böszme Cannonnokat visszavonultatta. – {Köszönöm kicsi barátom! Szia!}… Most már mehetünk. – szóltam oda a többiekhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neoirasai.forumotion.com/The-first-blog-b1-0.htm
Jaden Dreadnar

avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2009. Jan. 26.

TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   Szomb. Feb. 07, 2009 12:49 pm

Először amikor megláttam ezeket a Cannon kinyitottam a fénykardomat mert azt hittem, hogy támadni akarnak.
De amikor láttam, hogy a lány elé megy az egyik Cannon és nem támadja meg becsuktam a fénykardomat.
~ Mintha a lány tud erővel beszélt a Cannonokkal és mondta volna nekik, hogy ne támadjanak meg minket. ~ gondoltam és nyugodtan visszatettem a fénykardomat a tartóba és elmentek a Cannonok.
- Okés akkor most már mehetünk remélem, hogy nem jönn több szörny. - mondtam és mentünk tovább a templom felé.
Már a láttuk homályosan a sok fa között a templomot aztán pár perc múlva ott is voltunk a templom lépcsőjénél.
- De jó hogy ideértünk épségben a Massasi templomhoz. - mondtam boldogan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: - Erdők -   

Vissza az elejére Go down
 
- Erdők -
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars univerzum :: Yavin-4-
Ugrás: