Star Wars univerzum

Star Wars univerzum
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Jedi képző

Go down 
SzerzőÜzenet
Darth Vader
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Mestere : Darth Sidius
Registration date : 2008. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Jedi képző   Hétf. Dec. 15, 2008 6:14 pm

Itt képezik ki a leendő Jedi lovagokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swuniverzum.hungarianforum.com/forum.htm
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   Vas. Feb. 08, 2009 7:53 pm

Odaértünk hát a hatalmas területen elfekvő Jedi kiképzőhöz, ami egy labirintusra emlékeztetett leginkább.

Úgy döntöttünk, hogy egy olyanba megyünk be, amelyikben még egyikünk sem járt azelőtt. A legelső kis kertben két ajtó volt, mind a kettőn be kellett mennie valameylikünknek.
- Akkor... Sok sikert! Találkozunk a célban, ha minden jól megy.- jelentettem ki, ezt követően intettem egyet Vectornak, s bementem a jobb oldali ajtón, ami kis idő múlva azonnal be is zárult mögöttem. Volt bennem egy kis izgalom, ám nagyon vártam már a kihívásokat, mindig egyre jobban akartam magamat letesztelni ilyen téren. Sejtettem, Vectornak sem fog gondot okozni a feladat, mivel valószínűleg a fizikai, és Erőhasználó képességeinkre is szükség lesz a képzés során. Magunkkal vihettük a fénykardjainkat, talán szükség lesz arra is. Az első elkerített részlegbe értem hát, majd alaposan szemügyre vettem, mielőtt indultam volna az ajtó felé. Szűk kis tér volt, de nem mutatkozott benne csapda. Ellindultam hát előre. Négy nagyobb szikla darab volt szétszóra a pálya közepén.
~ Ezek ugyan milyen célt szolgálnak?~ tettem fel magamnak a kérdést. Hirtelen a következő ajtó felül egy lézerfegyver jelent meg, ami nagyon gyorsan osztotta a sugarakat felém. Elvetődtem az első szikla mögé, ahol kinyitottam a fénykardomat. Kiugrottam mögüle, s a azámomra legnagyobb védekező képesítést alkalmazva a közetkező kőtömb mögé futottam. Ez így ment, amíg el nem értem az ajtó fölötti fegyvert, ám amikor le akartam csapni, és hatástalanítani, az a falba ágyazódott.
- Elveszik a végső örömöt...- mondtam, majd a következő pályára léptem be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vector Radnar

avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2009. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   Csüt. Feb. 12, 2009 7:12 pm

Elköszöntem, szerencsét kívántam, és bementem a bal oldali ajtón. Az ajtón belül egy
kis térbe találtam magam ahol növények és rengeteg kő volt található. A növények és a kövek, úgy takarták
egymást, hogy semmilyen ajtót nem lehetett láttni a falakon.
-Hát ez nem is olyan nehéz...-Gondoltam magamban, majd kizártam minden gondolatot a fejemből és kinyitottam
a szememet. Az erő segítségével használtam a jobb látási képességet, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokat is lát a
használó, ami az átlagos szemnek láthatatlan. Az ajtó tőlem jobbra volt, egy hatalmas kőszikla mögött. Szerencsére
nem kellett darabokra vágnom, hanem mellette egy faág alatt átbújtam és így átjutottam az ajtón.
-Ez nem volt annyira nehéz, bár ha ez az első lépés volt akkor el sem bírom képzelni mi lesz ezután...-Gondolkodtam el,
majd a következő szobába értem egy apró folyosón keresztül. A szobában egy kőtömbön volt egy párna körülötte még
3-3 kőtömb amin, furcsa dobozok voltak. A dobozokon jelek, képek, betűk voltak. A feladatot hamar fel lehetett ismerni.
A kőtömbökről az erő segítségével lekellett szedni a dobozokat és a megfelelő oszlopra kell őket helyezni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   Csüt. Feb. 12, 2009 11:35 pm

Beléptem a következő helyre, ami első ránézésre elég fura volt. Hatalmas kör alakú tér, ami le volt kövezve, néhol el voltak helyezve szikladarabok, vagy éppen fák. Elég tágasnak bizonyult a hely, mindjárt sejtettem, hogy itt nem logikai feladatot kell elvégeznem.
~ Na ugyan most mi a franc lesz?~ tettem fel magamban a kérdést. Valahonnan éreztem, nem kell már sokáig várnom a válaszra. Így is történt a dolog. A falból két átjáró nyílt meg, amelynek sötét volt a belseje. Lámpa szerű fények villantak fel bennük hirtelen, és két droid lebegett ki a résekből. Ezek Jedi edző droidok voltak, pontosabban D- 4S típusúak, melyek hatékony ellenfelek, még egy tapasztalt Jedi, vagy Padawan számára is.


Lábuk nem volt, hanem a levegőben lebegtek, valószínűleg ezzel is növelve sebességüket, teljesítményüket. Ha egy droid lábát levágják, az már majdnem harcképtelenné válik. Ezek nem rendelkeztek hasonló gyengeséggel. Mind a kettő felém közelített, s olyan 5 méter távolságra megálltak, aktiválták a kezükre szerelt fénykardot.
- A menet végére a konzervdobozaim közé kerültök fémhulladékok. Gyerünk!- kiáltottam el magamat, és bekapcsoltam a fénykardomat. Felvettem a támadó állásomat, mely a következő képpen nézett ki: a fegyveremet a jobb kezemben tartva, az arcom elé húzom, ám a penge hátra felé áll ki a markolatból. Bal kezemet úgy helyezem el, miszerint a jobbal x- et alkosson. A két robot támadásba lendült, kicsit meg is leptek, ugyanis eléggé gyorsan közelítettek. Először a balom felől érkező droid akart megsebezni, viszont én hárítotttam, majd egy jobbkézzel indított, erősen meglendített csapást próbáltam rámérni. Sikerewsen hárította, én pedig egy szaltóval hátra pattantam, de a másik droid is rámtámadt. Kicsit harcoltunk egymással, majd egy felületi vágást kapott a vázára.
- Nem rossz... De még mindig nem elég jó...- jelentettem ki, gonoszas félmosollyal az arcomon. Ekkor a levegőbe ugrottam, ezt követően a fénykardomra két kézzel markoltam rá, mit magam elé tartottam. Közben az égben pörögve közelítettem az egyik droid felé. A IV. Forma akrobatikus támadásai közül ez is egy volt. A robot nem tudta hárítani a felső részébe szúródó fénykardot. Gyorsan kirántottam fegyveremet, miután még egy x- et vágtam a bádogdobozra, ami négy felé esett szét.
- Egy kilőve... Jön a következő.- szólaltam meg, elég halkan, ám hirtelen a második droid már a sarkamban volt. Kiütötte a kezemből a kardomat, viszont sikerült a földtől elrugaszkodnom, így nem hasított ketté az esztelen robot.
~ Akkor mutassunk mást.~ adtam az ötletet saját magamnak. A droid felé futottam, és hátrébb löktem azt a kezét, amelyben a fénykard volt. Ekkor a két karjára markoltam, majd lábaimat a mellkasára helyeztem, s toltam magamat. Ezzel kifeszítettem, viszont egy droidban van ám erő, nem hullik szét olyan könnyen, mint sokan hiszik. Sikerült leszakítanom a kezét, melyben a fegyverét fogta. Azonnal lecsaptam a fejét vele, testét pedig a falnak löktem egy Erőlökés támadással. Sóhajtottam egyet, fénykardomat a markomba húztam.
- Gyerünk a következőre...- mondtam, majd az újabb terem felé vettem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vector Radnar

avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2009. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   Pént. Feb. 13, 2009 2:21 pm

Leültem tehát a középső kőtömbre ami körül 2 méterre lehettek egymás mellett a 3-3 kőtömb. A feladat az volt, hogy a megfelelő jellel ellátott dobozokat a kívánt oszlopokra kell helyezni.
-Sok ilyen feladatot csináltam, de úgy érzem ez nem lesz szokványos feladat...-Gondoltam magamban, majd kényelmesen elhelyezkedtem a kőtömbre helyezett párnán. Behunytam a szemem, az elmémet elcsendesítettem, kizártam minden apró, halvány emléket, és nekiláttam az erő gyűjtéséhez. Amikor éreztem, hogy az erő körülvesz mindent, fákat, bokrot, köveket, éreztem eljött tehát az én időm. A jobb oldali első oszlopról levettem a dobozt és a bal oldali másodikról is, mivel ezeket elsőnek akartam kicserélni a megfelelő helyre. Ekkor a két doboz a levegőben, volt és máris száguldott felém kétoldalról, két lézersugár a falból. Az erő segítségével két nagyobb követ fogtam meg, miközben a dobozokat leejtettem a földre és ezzel a kövekkel hárítottam a lézersugárt mind a két irányból.
-Na ez se volt annyira könnyű....na de most vissza a feladathoz...-Gondolkoztam el, miközben a homlokomat megtöröltem, mivel egy izzadtság csepp folyt végig rajta. Megakartam ismét emelni a két leesett dobozt, de hirtelen mind a két kezemet a térdemhez szorítottam.
-Nem hiszem, hogy a padlóban van mozgásérzékelő, hisz a lézersugár már a dobozok leejtése előtt rámlőtt...-Gondolkoztam a lézersugárvető elméletén, hogy hogyan is működhet és mi indíthatja be.
-Ezaz, megvan...a dobozokat együtt kell emelni, hisz akkor a kőtömb tetején a nyomásérzékelőn nem lesz súly és a dobozokat együtt kell ráhelyezni, hogy ne lépjen működésbe. Azzal visszahelyeztem a dobozokat, de szerencsére nem lőtt ismét a lézervető. Majd, hogy tanúbizonyságot tegyek használtam az erőlátást és észrevettem, ahogy gondoltam a kőtömbök tetején a nyomásérzékelőket és a falban három lézervetőt. Kettőt a falban egyet a mennyezet tetején.
-Jó, hogy mindenről szeretek meggyőződni, hisz akkor az a mennyezetbe rejtett fegyver könnyen okozhatta volna a gyakorlás végét...-Nevettem fel magamban, majd ismét próbáltam az erőből meríteni.
-Az összes dobozt kell egyszerre mozgatni, ez nem lesz könnyű, bár a dobozok elég könnyűek, így egy erőhasználónak, egy kis ügyességgel kivitelezhető...-Tanakodtam magamban,majd koncentráltam a dobozokra, és a jelekre a kőtömbökön.
Felemeltem mint két kezem a dobozok felé és próbáltam az összes dobozt egy méterre felemelni a kőtömbökről. Sikerült és még a nyomásérzékelőket sem indítottam be.
-Ezaz, mostmár csak megfelelő helyre kell tennem a dobozokat...nem lesz annyira könnyű, gyorsan kell csinálnom...-Gondoltam.
A dobozokat a megfelelő helyre vittem az erő segítségével, de nem tettem rá a kőtömbökre, hanemcsak felé vittem, hisz ha rátenném, működésbe lépne a lézervető. Az összes dobozt sikerült majdnem a helyére vinnem már csak az utolsó kettő maradt, de ekkor már fáradtam, hisz nagyon sok koncentrálást és precíz erőhasználatot kívánt ez a feladat. A dobozokat elengedtem egy pillanatra, amelyek vészesen közelítettek a nyomásérzékelők felé.
-Ebből baj lesz...-Kiáltottam el magam, majd az erő segítségével megfogtam a dobozokat és gyorsan kicseréltem az utolsó kettőt. Sikerült tehát a feladat de jócskán elfáradtam.
-Huh...ez nem volt annyira könnyű...-Mondtam, de sok mindenki nem halotta csak egy kis gyík ami a mellettem lévő sziklán szaladgált. Ültem ot még 5 percig, hogy legyen erőm a továbbiakban és szerencsére ismét tudtan az erőből meríteni.
-Nem árt néha egy kis gyakorlás, megha az csak meditáció...-Gondoltam magamban, majd leszálltam a kőszikláról.
Éreztem az erőben egy apró zavart és máris az ajtó felé vettem az irányt a terem tulsó végében. A fénykardomat az övemről az erő segítségével a jobb kezembe húztam és így tettem meg még fél métert. A mennyezet falából egy lézersugár nézett felém, majd szüntenelen tüzelésbe kezdett. Elguroltam, de sokat nem ért mert a sugárvető követte a nyomomat. Kinyitottam a fénykardomat, majd vártam, hogy a lézersugarak beérjék a megtett utamat a teremben.
-Aki a III. vívásformát használja, annak ez a feladat már csak hab a tortán...-Gondoltam magamban, jókedvűen, majd a lézersugarakat próbáltam visszaverni a mennyezetből kiálló fegyverre. Három lézersugárt könnyedén visszavertem kettőt a fegyver tartójára egyet pedig egyenesen a csőbe sikerült juttatnom, ezzel máris felrobbant. Eltettem a fénykardomat és besétáltam a következő terem ajtaján.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   Szomb. Feb. 14, 2009 12:51 pm

Amint beértem a 3. pályarészlegembe, szembesültem annak kinézetével. Ez egy kocka belsejének nézett ki. Felülről is be volt zárva, így a tetején nem tudtam kijutni. Körültekintettem a szobán, ezt követően előreindultam. Ráléptem egy csempére, ami lesüppedt alattam.
- Ebből semmi jó nem fog származni. De vajon most mit lesz a feladatom?- tettem fel a kérdést, mikor hirtelen a falból, valamint a plafonból is kisebb tűzgolyók kezdtek kilövellni. Persze nem végig a falon, kb.: 2 méterenként egy. Ez még nem volt minden, mert lassan, de biztosan, a falak is elkezdtek összemenni.
- Na ezen majdcsak átjutok valahogy.- szólaltam meg, s egy nagyot nyeltem. Lényegében nem tűnt nehéz feladatnak, addig a percig, amíg észre nem vettem, hogy a föld alól egy D- 4S droid bújt elő, ami olyan pajzsal volt felszerelve, min a tűzcsóvák nem ejtenek sebet. Azonnal el is indult felém fenyegetően.
~ Na ez már kicsit kínosabb feladat.~ gondoltam, ám azonnal aktiválnom kellett a fénykardomat, majd védekeznem, mivel a droid már rám is támadt. Sikerült hárítanom az ütését, de közben ügyeltem a lángcsóvákra is. Most igazán muszály voltam kihasználni a IV. Formát, itt nagyon szükségeltetett bemutatnom akrobatikus mutatványaimat. Támadásaim legtöbbje egy ugrásból indult, viszont előfordult, hogy szemből próbáltam kicselezni a robotot, egy jobbról induló pörgő lézerkard ütéssel. Mindent hárított, az időm pedig ugyancsak fogyott. Rájöttem, ha sikerülne kiiktatnom a tűz ellen védő pajzsot, akkor nyert ügyem lenne, és le tudnám győzni, mielőtt széttrancsíroznak a falak mind a kettőnket. Használtam az Erőgyorsítás képességemet, majd nekifutásból becsúsztan a droid alá, majd mögötte kötöttem ki, ahol azonnal észrevettem a kicsi pajzsgenerátorát, mi a háta közepén volt elhelyezve. Gyorsan kettéhasítottam a cián színű pengémmel. Ekkor a droidot az egyik lángvető irányába löktem. El is találta egy tűzcsóva, mitől darabjaira hullott. Nem sok idő maradt, sietve ugrottam be a következő szintre vezető ajtón. Nem sokkal később hallottam, amint a falak összecsapódnak a mögöttem lévő teremben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vector Radnar

avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2009. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   Szomb. Feb. 14, 2009 1:32 pm

Lassan sétáltam egy körfolyosón, amire az előbb kerültem az erőpróba végeztével. A körfolyosó te volt mindenféle jelekkel, régi kihalt nyelvekkel ősírásokkal.
~Eléggé hangulatos hely, de azért nem mernék megesküdni rá, hogy ilyen békés is...-Nyeltem nagyot a gondolataim között.
Tovább haladtam a körfolyosón és egy ajtó volt ott, igazából csak egy ajtó volt a folyosón amely nyitva állt az erőhasználók próbája előtt. Bementem és mögöttem fél méterre be is csapódott az ajtó. A szoba eltért a megszokottaktól, a falai nem ősideji kövekből és írásokból állt, hanem mondernkori falból, de azért figyelttek rá, hogy megőrizzék a hagyományokat, mivel a fal barnára volt befeste, és mindenféle ősi harcidroid-ot ábrázolt. Tovább sétálltam az óriási terembem, majd egy kapcsolóhoz értem. Majd kicsit nevetve, de azért hidegvéremet megőrizve a kapcsolóhoz nyúltam:
-Aligha, de ez nem a lámpa kapcsoló lesz...-Suttogtam, majd három harcidroid jelent meg, miután a kapcsolót lehúztam. Ismét csak irónikus helyzetemmel élve nevetni kezdtem:
~Istenem, csak ne lenne néha igazam..-Nevettem magamban, majd a jobb kezemmel az erő használatával a fénykardomat az övemről a jobb kezembe húztam. A harci droidok hárman voltak kettő nem viselt fegyvert, viszont a harmadik egy robotkarra felerősíthető lézerkardal vagdosott, eszeveszett sebességel felém.
~Vajon, hogy csak egy robot van lézerkardal felszerelve és a többi nincs...-Gondolkodtam el, de ismét csak hamar abbahagytam, mivel már a védekezésre kellett öszpontosítanom. A harci droid vágása merő véletleségből származtak, nem volt betáplálva harci szint, inkább az volt a feladata, hogy elfárassza a jedit.
-Elég furcsa, de miért fárasztana el, remélem a távolban az a két harci droid, nem valami különleges egység...-Mondtam, de a három harci droid nem felelt, de valószínűleg én lepődtem volna meg, ha elmagyarázzák a kilétüket.
Próbáltam a a fénykardommal védeni a harci droid támadásait és mivel a III. vívásformát használom, ezért ez a feladat nem bizonyult túl nehéznek, még az elején. Ekkor a két droid, akiknek nem volt fénykardjuk, csak egy palack volt a hátukon és érdekes robot kezük, elkezdtek őrült tempóval felém száguldani.
-Hát ez se lesz jobb....hála istennek...-Mondtam szinte már az egész terembe lehetett hallani. A lézerkardos droid nem engedett a III.vívásformából szabadulni, ezért szinte néztem, ahogy egyre közelebb, jönnek a droidok és bevetik a titkos fegyverüket.
Ami abból állt, hogy a lézerkardos droidtól elrepültem vagy úgy 5 métert egyenesen a falba, ezzel egy szép lyukat csinálva a szoba kárára.
~Szóval így állunk...talán sűrített levegőt használnak...vagy valami olyasmit, de most mit tegyek?...Kérdeztem magamban, majd lemásztam a falról és próbáltam minnél gyorsabban futni. A harcidroid mint mindig őrült módon kergetett és vagdosott.
~Ezt az őrült droidot még talán ki is bírom használni...-Nevettem magamban, egy kicsit gonoszasan.
Amikor az egyik droid, aminek nem volt lézerkard a robotkezén, próbált eltalálni, ekkor felugrottam és a másik őrölt lézerkardos robot szétvágta, de ő maga is megsemmísült mivel hátraszállt egyenesen a falba és szétrobbant.
-Na már csak te maradtál öreg barátom...-Mondtam a droidnak és eltettem a fénykardomat egyenesen szembeálltam vele.
Majd a droid bemért magának és már lőtt is, de ez nem sikerült neki, mivel a szétrobbant és a összevagdosott droidok maradékait az erő segítségével magammhoz húztam és ezzel védtem a támadást.
-Hát barátom ennyi volt, tudom kell egy kis idő amire újratöltödtsz....-Mondtam a robotnak.
Az erő segítségével felemeltem a robotot és a földhöz csaptam, mire a droid megsemmisült.
-Látod én is tudok ilyen apróságokat...-Mondtam nevetve és leeresztettem a karomat.
Tovább sétálltam a kijárat felé, hogy megtudjam mi következik ezután...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   Kedd Feb. 17, 2009 11:22 pm

Ismét egy újabb kihívás előtt találtam magamat a következő szinten. Ám ez, valami sokkal másabb volt, mivel nem a harcra, avagy az erőhasználatra összpontosult. Nem is volt nagy tér, akár egy nagyobb szoba, terem. Teljesen körbe volt kövezve, még csak ablakok sem helyezkedtek el a falakon, csupán négy darab fáklya. A félhomály kellemetlen előérzettel áldotta meg a gondolataimat, viszont valami még ennél is sokkal jobban aggasztott. A hely kisugárzása. Szinte a levegőben lehetett érezni a Sötét Oldalt. Hideg volt, csakhogy nem az a természetes hőmérsékletből adódó hideg, hanem a sötét, gonosz hideg, mi az ember legmélyebben lévő csontjaiba is behatol. Nyomást éreztem a lelkemben, kezemet folyamatosan fénykardom markolatán tartottam. Nem volt bátorságom levenni onnan azt. Féltem. Szememet mindenfelé kapkodtam, mint akire vadásznak egy az éjjeli utcán. Pedig csak én magam álltam a terem közepén, lassan a kijárat felé indulva. Sokáig úgy tűnt, nem fog semmi sem történni.
~ Mi az értelme ennek a teremnek? Hol van itt a feladat? Miért vagyok ilyen nyugtalan? Ez így túl könnyű...~ gondoltam magamban, miután rossz előérzetem támadt ezzel kapcsolatban. Hirtelen kinyílt az előttem lévő ajtó, s egy alak sétált ki onnan, viszont nem láttam az arcát a homály miatt.
- Nocsak Adam. Hát túlélted a háborút?- hangzott el egy kérdés.
- Dake... mester...- nyögtem ki nagyra nyitott szemekkel. Igen, ő állt ott előttem. A régi mesterem Dake Khaar.


- Valóban én vagyok az. Azért jöttem, hogy elpusztítsalak téged. Tanítványom.- mondta Dake mester, ám erre semmit nem tudtam lépni, szinte nem is fogtam fel, amit az előbb mondott. Milliónyi kérdés merült fel bennem, de egyikre sem kaptam választ. Hirtelen egy kék fénykard pengéje világította meg a sötétséget, amely felém száguldott. Gyorsan előkaptam a sajátomat, mellyel hárítottam a csapást. A mester fölém hajolt, szinte elnyomta a védekezésemet. A cián színű fegyverem mögül, tátott szájjal, meredt tekintettel bámultam egykori tanítóm arcát.
- De... miért?- tettem fel az első, s legfontosabb kérdésemet.
- A válasz teljesen egyszerű. Gyenge voltál! Nem feleltél meg a Jedi Rend elvárásainak, veszélybe sodortál ezzel mindent, amit mi ketten felépítettünk! Elárultad a Jedi Tanácsot... ahogy engem is.- jelentette ki, gonoszan a képembe mosolyogva.
- Neeeem!!!!- ordítottam el magamat, majd a lézerkardját eltöltam magamtól, őrült módon harcolni kezdtem Dake Khaaral. Düh vakította el a lépéseimet. Fordulásból mértem a csapásokat, hol jobbról, hol pedig balról, ám a mesteren egy karcolás sem esett. Ekkor a levegőből próbáltam leszúrni, sikeresen hárítottam. Ezt követően egy mellkasra célzott, alulról indított ütés száguldott felé, ami fél útón kék fénykardja pengéjében kötött ki. Sokáig küzdöttünk így, de csak én fáradtam. Ő még mindig úgy küzdött, mintha egy perce kezdtük volna a párbajt. Eléggé elfáradtam, s dobtam egy hátraszaltót. Fénykardom pengéjét deaktiváltam, hajam a szemembe lógott, a lekövetett padlóra lecsöppenő, arcomról származó vízcseppek, és a lihegésem, megtörténk a csendet ezen a sötét helyen.
- Mégis mit gondoltál drága Padawanom? Ismerem minden lépésed, az összes mozdulatod. Sosem tudnál ENGEM legyőzni!- szólalt meg a mesterem. Ezzel ráébresztett mindenre.
~ Hát persze. Az elejétől fogva én voltam az ostoba. Nem őt kell legyőznöm ezen a helyen. Itt a saját akaratommal kell megmérkőzzem. A belsőmben lévő sötétséggel...~ merengtem magamban. Félmosoly jelent meg arcomon, majd így szóltam:
- Mindenre rájöttem. Nem voltam gyenge. Csupán a saját utamat választottam. Ez az én döntésem volt. A Szürke Jedi élet. Az én mesterem pedig sosem próbálna megtámadni azért, mert azt tettem, amit helyesnek láttam. Tudod miért nem?... Mivel ő tanította nekem, hogy hallgassak a szívemre. Fogalmam sincs, te ki vagy valójában, de az biztos, hogy nem Dake Khaar.- közöltem az előttem lévő személlyel, majd eldobtam a fénykardomat, kiegyenesedtem.
- Súlyts le rám, ha mersz!- szólítottam fel. Ekkor a kék penge áthatolt a testemen, viszont az alak eltűnt, mintha ott sem lett volna, rajtam meg semmi bántódás nem esett. Magamhoz húztam a lézerkardomat, beléptem a következő terembe. Az Erő próbára tett... ám helyt álltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jedi képző   

Vissza az elejére Go down
 
Jedi képző
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars univerzum :: Yavin-4 :: Massasi templomok-
Ugrás: