Star Wars univerzum

Star Wars univerzum
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Küzdőtér

Go down 
SzerzőÜzenet
Darth Vader
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Mestere : Darth Sidius
Registration date : 2008. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Küzdőtér   Kedd Jan. 06, 2009 9:52 pm

Itt lehet edzeni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swuniverzum.hungarianforum.com/forum.htm
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szomb. Feb. 07, 2009 1:20 pm

Megérkeztünk a templom bejáratához, majd besétálltam. Nem messze volt a lázadó bázis, de a sok templom közül ez csak nekünk volt fenntartva, mármint a Szövetség mellett álló hajdani Jediknek, vagy Szürke Jediknek.

Lassan leemeltem a fejemről a csuklyát, majd beléptem a templom belsejébe. Elég szép állapotban volt, mivel nem hanyagoltuk el, és a lázadók is segítettek rendben tartani az óriási építményeket.
- Végre újra itthon. Akkor Jaden javaslata szerint menjünk be a küzdőtérre, és eddzünk egy kicsit!- adtam az ötletet, ezt követően bementem a terembe. Nagy volt és tágas. Zászlók lógtak le a barnás falakról, és egy óriási ring helyezkedett el középen, ami végülis csak egy beton emelvény volt, ám kiválóan helyt állt valami féle edzésnek.
- Azt hiszem először döntsük el, ki kivel fog küzdeni. Úgy gondolom használjuk csak a fénykardunkat a küzdelmek során, mivel az Erővel könnyen kárt okozhatunk a másikban.- mondtam. Nem, mintha a fénykard nem lenne elég veszélyed fegyver, viszont úgyis leállunk, mielőtt valamelyikünk megsérülne.
- Na akkor várom az ötleteket.- fejeztem be mondani valómat, aztán meditációs pózba helyezkedtem. Elmerültem a gondolatokban, kikapcsolódtam, segítséget kértem az Erőtől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vector Radnar

avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2009. Jan. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szomb. Feb. 07, 2009 1:33 pm

Beléptünk, hát a Massassi templomba, de nem szórakozni, mivel egyenesen tovább haladtunk a gyakorlóterem felé. Adam Korr felhozta az ötletet, hogy eddzenünk kellene egy kicsit és én helyeseltem az ötletet.
-Rendben van én benne vagyok, de még az első menetben nem szeretnék harcolni...-Mondtam a többieknek és én is meditációs pózba helyezkedtem. Majd elgondolkoztam a küzdelemről:
-Mivel Adam ötlete, jó volt, hogy ne használjunk erőt, hisz akkor könnyen megsebezhetnénk egymást...de sajna én így hátrányba vagyok mivel a fénykardal nem bánok úgy mint a többi barátom...de azért rám fér az edzés...-Gondoltam magamban miközben lassan kinyitottam a szememet és a többiekre néztem. Végignéztem a termen és láttam a többiek arcát amint felkészülnek az edzésre és erőt gyűjtenek. Majd így szóltam:
-Na akkor ki kezdi?...-Kérdeztem a többiektől és újból becsuktam a szememet. Ismét erőt gyűjtöttem és az emlékeimre gondoltam a sivatagra és a mesteremre.
~Kíváncsi vagyok, hogy ki milyen vívásfomrát használnak, mive én a III. vivásformát más nevén a Soresu-t használom...-Kíváncsian végignéztem a többieken miközben ezen gondolkodtam. Majd vártam a többiek ötletét, javaslatát...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adila Kenpachi
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 15
Mestere : Manar Endo Jedi Lovag
Registration date : 2009. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szomb. Feb. 07, 2009 2:12 pm

Kint a kapuban a mesterem várt, megérezte, hogy a templom felé vettem az irányt. Megállta előtte és így szóltam:
- Manar mester! – meghajoltam. – Hol lesztek? –kérdeztem még a szürke Jedik után üvöltve.
- Az edzőteremben! – üvöltött az egyik, nem tudtam kivenni, hogy pontosan melyik is volt.
- Hogyan sikerült a manipulálás?
- Az Erőidomítás sikeres volt. Egy kis Cannont találtam az erdőben. Éppen falatozott rejtőzve elkezdtem behatolni a fejébe, majd előbújtam, amikor szelíden állt. Egyszerű parancsokat teljesítettem vele, mint a kutyáknál. Fekszik, ül, forog satöbbi. Utána azokat a szürke Jedik erejét vettem észre és valami fenyegető érzést is. Egy óriás pókszerű lény mérte fel, hogy mennyire veszélyesek. Végül az elmenekült a túlerő miatt. Utána a templom felé vettük az irányt…
- Ezt éreztem meg.
- Igen, de nem teljesen gondtalanul. A kis Cannon aggódott értem és hívta a nagyobb társait minket körülvéve. Viszont nem lett semmi bajunk, mert meggyőztem a kicsit, hogy nincs semmi baj és engedjen el, majd békésen elváltunk.
- Hm… megmentetted a helyzetet úgy, hogy az eszedet használtad és a békés utat választottad. Kezdetnek pont megfelelő. Szép volt tanítványom, most mehetsz edzeni a többiekkel.
- Köszönöm mester. – meghajoltam és mentem az Edzőterembe.
Ahogyan megérkeztem, láttam, hogy egy-ketten már meditálnak, de kik küzdenek elsőként?
- Nincs Erőhasználat, de mi is a neved? Még nem említetted. – szólalt meg Jaden.
- Adila Kenpachi vagyok. A feltételt elfogadom. De ki kezdi a harcot? És még valami mivel küzdünk? A mesterem a komoly sérülés elkerülése végett erős kendo fakardokat használtunk, lézerkardot csupán éles helyzetekben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neoirasai.forumotion.com/The-first-blog-b1-0.htm
Jaden Dreadnar

avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2009. Jan. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szomb. Feb. 07, 2009 5:51 pm

~ Érdekes neve van ennek a jedi lánynak.~ gondoltam, majd felálltam és nyújtózkodtam egy jót.
- Szerintem inkább fénykardal edzünk, mert úgy izgalmasabb és gondolom, hogy köztünk mindenki tud úgy bánni már a fénykardjával, hogy a másikat még csak véletlenül se sebesítse meg nagyon. - mondtam a többieknek.
A többiek még gondolkoztak rajta majd beleegyezett mindenki, hogy fénykardal edzünk.
~ Azért kíváncsi lennék rá, hogy a többiek milyen vívásformát használnak, mert én a II. formát használom más néven a Makashi.~ gondoltam, majd türelmetlenségemben. Így szóltam:
- Kezdem valakivel, aki szeretne velem edzeni. - mondtam és kivettem a fénykardomat a tartójából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Korr
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 30
Mestere : Dake Khaar (halott)
Registration date : 2008. Dec. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szomb. Feb. 07, 2009 6:39 pm

A Jedi lány bemutatkozott.
~ Szóval Adila Kenpachi. Azt hiszem ígéretem szerint ideje nekem is bemutatkoznom.~ gondoltam magamban, ezt követően megszólaltam a földön ülve:
- Az én nevem Adam Korr. Örvendek a szerencsének.
Megtörtént a bemutatkozás, s a lány felajánlotta, hogy kendoval edzünk, ám Jaden felhozta az ötletet, miszerint maradjunk a fénykardnál.
- Támogatom Jaden ötletét. Senkit nem fogok megsebezni, ha véletlenül mégis, akkor biztosan nem súlyosan.- mondtam a többieknek. Nem sokkal később Jaden kijelentette, hogy harcol egyet valakivel, aki szeretne edzeni.
- Köszönöm, ám én most nem kívánok küzdeni. Adika remélem nem sértelek meg ezzel, viszont úgy látszik te maradtál. Jó harcot kívánok nektek. Győzzön a jobbik. Javaslom menjünk át máshová Vector, mert nem akarom zavarni a barátainkat.- adtam az ötletet, majd felálltam a földről, s kiindultam a teremből. Utoljára még visszaintettem a srácoknak.
~ Kicsit félek bevetni szövetségesek ellen az általam használt IV. Formát, az Ataro-t. De egyszer mindennek eljön az ideje. Talán következő alkalommal.~ merengtem. Végülis ezt a cselekvésemet meghátrálásnak is lehetett volna nevezni, viszont én már nem vagyok Jedi, így ezt nem tartottam szánalomra méltó dolognak. A meghátrálásra ugyan nem biztos, hogy rájöttek a többiek. Esetleg Vectorral közölni fogom. Esetleg...
~ Na, és most hová menjek ugyan?~ tettem fel a kérdést magamnak, a folyosón a falnak dőlve. Államat vakartam, eztán elindultam a könyvtár felé.


// A következőkben én kimaradok a Küzdőtéri sorrendből, mivel így jobban körültekinthetőbb lesz a harc. ^^ Vector, ha gondolod te is gyere, bár tőlem nyugodtan maradhatsz a teremben. Jó edzést Adila és Jaden!!! Amint végeztetek én is visszatérek megküzdeni valakivel. Very Happy //


A hozzászólást Adam Korr összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 08, 2009 2:59 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adila Kenpachi
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 15
Mestere : Manar Endo Jedi Lovag
Registration date : 2009. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szomb. Feb. 07, 2009 8:18 pm

// Rendben, addig olvassatok, meditáljatok vagy mitom én. Very Happy //

Néztem nagyokat. Olyan gyorsan lezajlott a választás, hogy azt se tudtam mi volt. ~ Engemet meg se kérdeznek? Ez nem fer. Na megálljatok, nem leszek olyan kíméletes. Kössétek fel a gatyátokat. ~
- Rendben, hát legyen. Készülj Jaden, nem lesz egy könnyű menet.
Egy gyors bemelegítés után felraktam az arcomra a maszkom. Általában így szoktam harcolni. szépe beálltam a helyemre. Pár atlétikai mozgást csináltam és felőlem mehetett is a harc. Felálltam az 5. forma kezdetleges pózába. Jaden testének minden rezdülését figyeltem. Megindultam lassan körbe-körbe, amit Jaden utánzott. Ekkor egy erős, ismerős Erő érzékenyt éreztem a közelemben. Mesterem figyelt az ajtó melletti falnak támaszkodva. Meg akarta nézni mit tudok. Elmosolyogtam mesterem itt létére. Fogadtam volna, hogy csak azért is itt lesz. Hirtelen támadtam is balról, hiszen az 5. forma egy támadó technika. A mások által nevezett Sas technika nagyon erős támadás, amit még az olaszok fejlesztettek ki. Egy felső csapást küldtem Jadennek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neoirasai.forumotion.com/The-first-blog-b1-0.htm
Jaden Dreadnar

avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2009. Jan. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szomb. Feb. 07, 2009 9:11 pm

Egy kicsit arra néztem amerre Adila és láttam, hogy rámosolygott Adila a jedire aki az ajtónál volt majd 3 másodperc múlva megint Adilát néztem és próbáltam folytatni a mozdulatai utánzását.
~ Az a jedi biztos a mestere Adilanak és az öltözete alapján jedi lovag lehet vagy jedi mester. ~ gondoltam.
Még 5 másodpercig utánoztam Adila mozdulatait. Majd így szóltam:
- Hm… mutasd, mit tudsz. - mondtam Adilanak és nem is kellet neki többször mondani, mert rögtön támadt.
Felemeltem a lézerkardom hogy kivédjem Adilanak felülről jövő támadását és ki is sikerült védenem, majd egy laza kardlendítéssel ellöktem magamtól Adilát.
- Ügyes támadás volt Adila de most én jövök. - mondtam neki és rögtön kigondoltam, hogy mi legyen erre az ellentámadásom.
Elkezdtem futni Adila felé cikázva és felugrásból pördültem 2-t és úgy támadtam, de a támadást sikerült kivédenie és ő is ellökött magától a kardjával, mint ahogy én tettem vele, majd a lökéstől bepördülve úgy estem, hogy háttal neki aztán lendületből hátrafordultam és felé vágtam egy nagyot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adila Kenpachi
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 15
Mestere : Manar Endo Jedi Lovag
Registration date : 2009. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Vas. Feb. 08, 2009 10:56 am

Gyorsan lehajoltam amennyire csak bírtam, a hajamat kicsit meg is pörkölte. De éreztem, hogy kezd kicsit komolyabbá válni. Utána megfordultam a saját tengelyemen, miközben emelkedtem felfele. Egy következő vágást Megállítottam és tovább löktem a második csapással, aztán alulról támadtam.
~ Nem rossz. Azért tud valamit. Érezni, hogy ezt a formát már régen űzi. Kár, hogy nem kérdeztem meg, hogy egy csatában 2 formát lehet e használni, mert ez inkább a támadó technika, de legalább Gyors támadásokat simán végre tudok hajtani, viszont az ember maximális ereje kell ehhez, ami most nem gond. Majd később használom a 3. formát. Kár, hogy az Erőt nem lehet használni. Nekem annyi kikötésem lett volna, hogy nem lehet az Erőt a másik ellen használni közvetlenül. De ez csak az én véleményem, talán egyszer. ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neoirasai.forumotion.com/The-first-blog-b1-0.htm
Jaden Dreadnar

avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2009. Jan. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Vas. Feb. 08, 2009 12:28 pm

~ A lánynak elég gyorsak a reflexei nagyon ügyesen kikerülte a támadásom. ~ gondoltam és védekező helyzetet vettem fel majd vártam az ellentámadását Adilanak. De nem kellet sokáig várnom, mert pár másodperc múlva rögtön támadott Adila.
Adilanak az alulról jövő támadását sikerült kivédenem aztán én támadtam, de azt meg Adila védte ki sikeresen. Majd egymást érték a támadások és a védekezések, aztán felülről vágtam egyet lefelé és Adila azt is sikeresen kivédte úgy, hogy a feje felé emelte a fénykardját és így nem is sikerült ezt a támadást végigcsinálnom. Aztán én is és ő is hátráltunk majd egyszerre lendületből vágtunk egyet felülre így egymást érte a kettőnk fénykardja és tartottuk a helyzetünket, majd amikor egymással szemébe néztünk. Így szóltam:
- Elég jól bánsz a fénykardoddal Adila. - mondtam neki mosollyal az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adila Kenpachi
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 15
Mestere : Manar Endo Jedi Lovag
Registration date : 2009. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Hétf. Feb. 09, 2009 5:31 pm

- Elég jól bánsz a fénykardoddal Adila. - mondta nekem mosollyal az arcán.
- Itt a bókokkal nem mész semmire… de amúgy, köszi. – kicsit próbáltam feljebb nyomni a kardot, hogy erősebben nyomja tovább, majd kiléptem és hagytam, hogy a lendület tovább vigye.
Ahogyan közeledtem Jaden felé egy alulról érkező támadást hárítottam. Utána a vágási sorozatom Jaden bordáit vette célba. A szürke jedi szépen védte a támadásokat, majd újra a pengék sercegése zavarta meg a csendet a teremben, újra egymást nyomtuk. Megfogtam Jaden kezét, amivel a kardot tartotta, majd azt kifeszítettem és Jaden háta mögé állta. Kardomat próbáltam a nyakához szegezni, de elég izgága volt. Nem sikerült a kedvencem: a daruállás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neoirasai.forumotion.com/The-first-blog-b1-0.htm
Jaden Dreadnar

avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2009. Jan. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Kedd Feb. 17, 2009 9:03 pm

- Itt a bókokkal nem mész semmire… de amúgy, köszi. - mondta nekem Adila és elkezdte ellőlre nyomni a fénykardját majd pár másodperc múlva én toltam neki előrébb. Aztán csináltam egy alulról érkező csapást lendületből, de azt Adila sikeresen kivédte. Aztán fénykardok csapásai hallatszottak a teremben ezek a csapások pedig legfőbbképpen az én bordáimat célozták. De egy kis nehézséggel Adila összes bordám felé irányuló csapását sikerült kivédenem. Aztán megint összecsaptunk majd Adilának megfognia a kezem majd a hátam mögé került. Aztán igyekezet a nyakamhoz szegeznie a fénykardot, de én megfogtam a kezét és nem engedtem.
~ Alig tudom a fénykardban lévő kezemet megmozdítani. ~ gondoltam majd kikapcsoltam a fénykardom és Adila egy kicsit engedet a szorításból, mert az hitte, hogy nem soká feladom és én gyomorszájon ütöttem Adilát a könyökömmel. Aztán pedig hátra rúgtam és elugrottam tőle. Majd azt csináltam, hogy a balkezembe tettem a fénykardomat és nem a jobban, mint ahogy mindig is szoktam. Így olyan voltam, mint ha ellenék gyengülve + még egy kicsit lassabban is védekeztem és csaptam. Alig bírtam Adila támadásait kivédeni. Majd amikor úgy éreztem, hogy egy kicsit magabiztosabb a fénykardomat, amikor ball kézzel csaptam volna átdobtam a jobb kezembe és úgy egy nagy lendülettel csaptam egyet és elkezdtem a tempómat gyorsítani. Ez egy hatásos csel volt. Aztán elgáncsoltam és, amikor a nyaka elé szegeztem volna a fénykardomat ő és én is egybe csaptunk megint.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adila Kenpachi
Padawan
Padawan
avatar

Hozzászólások száma : 15
Mestere : Manar Endo Jedi Lovag
Registration date : 2009. Jan. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   Szer. Feb. 18, 2009 6:33 pm

A fényes teremben újra a kardok sercegését lehetett hallani. Egymást próbáltuk nyomni előre, de sok értelme nem nagyon volt.
- Erő nélkül küzdeni… - szólalt meg a mesterem.
Már épp távozni akart, amikor változás állt be a harc menetelében. Figyelmesen kísérte a szemeivel mindkettőnket. Most Jaden hagyta, hogy engemet vigyen el a saját lendületem. Ez urán utánam csapott Jaden, amit még szerencsésen megfordulva kivédtem. Jöttek a sorozások s újra holt pontra jutottunk.
- Mesterednek mi a baja?
- Túlságosan is az Erő nagy híve.
- Így már érthető miért mondta… - tolni próbál még - azt.
Hirtelen mellém állt és ellökött. Én a padlóról keltem fel, de újra el akart lökni. Habozás nélkül oldalt váltottam megfogtam a mellkasánál én arrébb löktem. Hátráltatni kezdtem a csapásokkal, majd ő csinálta ugyanezt velem. Utána felugortam, mert egy alsó rúgással el akart estetni. A következő lépésében egy második rúgással lepett meg, ami sikerült is. Tisztára, mintha valami breakinges mozdulat lett volna. Már csak arra volt idő, hogy guggoló helyzetből felé vágtam. Meg is állítottam a kardom a tökénél, de ő pedig a nyakamnál függőlegesen, ha tovább ment volna, még a szívemet is szétégetheti. De ő meg járni se tudott volna. Kanos sem lehetett volna, valamint fontos szerveket vágtam volna szét.
- Mi legyen?
- Újabb menet?
- Vége és döntetlen.
- Adila! – szólított magához a mesterem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neoirasai.forumotion.com/The-first-blog-b1-0.htm
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Küzdőtér   

Vissza az elejére Go down
 
Küzdőtér
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars univerzum :: Yavin-4 :: Massasi templomok-
Ugrás: