Star Wars univerzum

Star Wars univerzum
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A sötét Erő a Miralukaval

Go down 
SzerzőÜzenet
Sioby

avatar

Hozzászólások száma : 2
Age : 27
Registration date : 2009. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: A sötét Erő a Miralukaval   Kedd Feb. 03, 2009 1:01 am

Név: Sioby Revenge
Faj: Miraluka
Nem: nő
Kaszt: Sith (Assassin)
Kor: 27
Jellem: Erőszakos fajta, de szeret játszadozni az ellenfelével. Általában mogorva, de a kapcsolatok kötésében első osztályú, valamint annak kihasználásában is.

Előtörténet:
Sioby egy nyomor bolygón született, amelyet Nar Shaadanak neveznek. Egy helyi kocsma vezetője nevelte őt, mert szülei eltűntek az univerzum színéről. A kocsmáros szállást, jövedelmet és ételt adott a vak lánynak, ami nagy szó, mert a polgárok nagy része az utcára kerülnek s ott hallnak meg éhségben, vagy uzsorások végeznek velük. A lány 23 évesen pincérként szolgált fel. Egy vak erőérzékelő nő remekül futkározott az asztalok mellett. Ugyanis a hangok hullámokat gerjesztenek, amik kirajzolják a Miraluka fejében azt a képet, amit maga az ember is lát a saját szemével. Azokat a lényeket, akikben kicsit is megtalálható benne az Erő, azt mindenképp látja akár sötét van, akár vakító világosság. A 23. évben a kocsmáros teljesen eladósodott. A Holtlőveg Kocsmát megvették a kocsmárostól és egy állítólagos balesetben meghalt. A kocsmát egy Hutt vásárolta meg, s ennek a Hutnak dolgozott Sioby. Cerv (a Hutt) hamar felfedezte a lány gyilkos ösztöneit és tehetségét és új jövőt adott neki. Bérgyilkosként használta ki. Új ruhát, fegyvereket adott és a fegyverek fortélyaira tanította ki a gengszter, de amit nem tudott, hogy az új bérgyilkosa ki tudja használni az Erőt. Sioby Revenge stílusa egy régi gyilkos fillinget, ami ősi és erős. Az egyik nap a Miraluknak „szabad napja” volt, ahol Cerv műtárgyit nézegette. Az egyik ilyen ereklye egy Sith holocorn volt, amit az Erőn keresztül lehet megfejteni. Ebből az archívumból tanult a lány, s innen eredt Sioby stílusa, a Sith Merénylők harc modora. Csapdába csalni az áldozatot, és egy óvatlan pillanatban kivégezni azt. Nem sokára erre egy Jedi Lovag is felismerte ezt az ősi tanítást tanuló Erőhasználót, s Nar Shaada-ra ment. Ott hatalmas kalamajkát rendezett a Jedi, sőt még a Miralukkal is találkozott.
A Lovag épp Cerv főhadiszállásának egyik raktárában járt. Érezte az Erő sötét oldalát. Elővette a kettőből az egyik fénykardját. A helyiséget csupán a kék lézer penge fénye világította meg egy kicsit. Pont egy jó harctér a rejtőzködő Erőhasználónak, amit megszokott gyilkosságai során. Egy lány kuncogását hallotta a fiatal Jedi, innentől tudta, hogy baj közeleg. Hirtelen fojtást érzett a nyaka körül, fulladozott akár egy kutya a vízben. Úgy beleesett a csapdába, mint az egér az egércsapdába. Végül a Jedi összeszedte az erejét és egy Erő löketet küldött minden irányba egyszerre. A Miraluka hátrazuhant a falba pördülve, mert a lábai beleütköztek egy konténerbe. Utána egy hatalmas nyögést hallatszott. Erre a lány felugrott az egyik konténerre és a másik kardot magához húzta és pár hatalmas ugrás után hátulról támadt, amit a Jedi kivédett úgy, hogy a Lovag neki ütközött a falnak. A lézer pengék sercegése elég rezgést adott a Miralukanak, hogy tisztán lássa a helyzetet, de nem tudott semmilyen cselt bevetni, amivel legalább megalázná az ellenfelét. Ezért nyomta a kardot amennyire tudta, valamint besegített magának: az Erővel elkezdte lökni a kezét egyre erősebben. A végén a Jedi mögött egy kis kráter alakult ki a falban. A Jedi kitért a nagy nyomás elől és a kráterbe belerúgta, majd arra nyomta felfele. Sioby próbált tágítani a helyzetén. Egy kis idő után a próbálkozás úgy is sikerült. Fellépett a falra és átlendült az ellensége fölött, utána ököllel el kezdte ütni a gerincet, a csigolyákat, majd láb módszerre váltott. A barna ruhás jedi elkapta az egyik rúgástámadást, majd kirúgta azt a lábat, amelyen Sioby egyensúlyozott, s rálépett annak a nyakára. A vak lány már-már kezdett ájuldozni, amikor nagy nehezen, feltűnés nélkül levágta a szakálas férfi egyik lábát, és habozás nélkül ellökte magától az Erővel. Felállt és maga köré kezdte gyűjteni az erőt, miközben tenyerét dörzsölte. Pár kézmozdulat után szikrázott a levegő körülötte. Összecsapta a kezét a férfi felé, ami ugyanabba az irányba egy villám hagyta el a lány kezét. Ez volt az első villámlása, amitől el is ájult. Erre még nem volt kész…
Később a halálcsillagon találta magát miután felébredt. A kemény padlón feküdt és egy köpenyes alak figyelte sárga szemeivel. Az uralkodó olyan ajánlatott tett Sioby Revangenak, hogy azt aligha utasíthatta vissza a lány. Darth Vader egyik tanonca lett, legalább is segítője, valamint Palpatin szolgája. Új, fehér ruhát kapott és egy sötétített szemüveget. 3 év után elkészítette az első fénykardját, ami láva vörösen izzott. Markolata egyenes, és gumírozott. Készen állt az első önálló küldetésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sioby

avatar

Hozzászólások száma : 2
Age : 27
Registration date : 2009. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: Re: A sötét Erő a Miralukaval   Kedd Feb. 03, 2009 7:44 pm

Remélem tetszeni fog. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Az uralkodó
Császár
Császár
avatar

Hozzászólások száma : 16
Registration date : 2008. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: A sötét Erő a Miralukaval   Szomb. Feb. 07, 2009 4:05 pm

elfogadva
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A sötét Erő a Miralukaval   

Vissza az elejére Go down
 
A sötét Erő a Miralukaval
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars univerzum :: Előtörténetek-
Ugrás: